Navigate_1920x470px

NaviGate 2018

Navigate on ammattilaisille suunnattu kansainvälinen messutapahtuma Turun Messukeskuksessa 16.-17.5.2018. Kohtaamisessa on mukana noin 200 yritystä esittelemässä osaamistaan. Kansainvälisiä ryhmiä on odotettavissa ulkomailta mm. Finpron kutsumana. Navigate on Turun Messukeskus Oy:n ammattimessutapahtuma, ja se järjestetään joka toinen vuosi.

Rekisteröidy kävijäksi tapahtumaan!

(Ennakkorekisteröityneille kävijöille messuvierailu on maksuton)

Lataa pdf -kutsu messuille tästä!

Keskiviikkona 16.5.2018 klo 19.30 järjestetään näytteilleasettajille ja messuvieraille iltatilaisuus Aboa Vetus & Ars Nova -museolla. Illalliskortit ovat nyt myynnissä ja niitä voi ostaa rekisteröitymisen yhteydessä.

Navigate esittelee messuhalleissa ja kokoustiloissa mm. risteilyrakentamista, arktista osaamista, merilogistiikkaa sekä uusia ja uusiutuvia energiamuotoja.Viimeksi, vuonna 2016, tapahtumassa oli mukana lähes 200 näytteilleasettajaa, 1500 kävijää sekä matchmaking-tapahtumassa osallistujia 8 maasta.

Tervetuloa meriteollisuuden ja merilogistiikan kohtaamispaikkaan!

Jan Meyer  harso

Vuoden 2018 messuteemat ovat:

  • Risteilijärakentaminen ja –uudistaminen
  • Rekrytointi
  • Uudet ja uusiutuvat energiamuodot
  • Arktinen osaaminen
  • Digitalisaatio ja ympäristöteknologia
  • Merilogistiikka

NaviGate Matchmaking Event

Ilmoittautuminen NaviGaten matchmaking-tapahtumaan on nyt avoinna! Ilmoittaudu täällä!

NaviGate on merenkulkualojen tärkeä kohtaamispaikka ja rekrytointitapahtuma. NaviGate Matchmaking Event on yrityksille täydellinen tilaisuus laajentaa markkinoitaan. Sen avulla alan toimijat voivat löytää uusia tapoja kaupallistaa teknisiä innovaatioitaan sekä löytää kaupallisia tai tuotekehityksen kumppaneita.

#Navigate #Turku

Suomen meriklusteri

Suomen meriklusteri koostuu noin 3 000 yrityksestä, 50 000 työntekijästä ja 12,7 miljardin euron liikevaihdosta. Meriklusteri toimii useilla markkina-alueilla, pääasiasiassa kuudessa eri markkinasegmentissä, jotka ovat rahtiliikenne, risteilyliikenne, autolautta ja ro-ro-liikenne, öljyn ja kaasun offshore-tuotanto, uusiutuvan energian offshore-tuotanto ja julkinen kysyntä. Tulevaisuudessa mahdollisia erityisalueita voivat olla mm. arktinen osaaminen, akkuteknologia, hybridiset energiaratkaisut sekä digitalisoituminen. Suomen meriklusteri on kansainvälinen ja kilpailee globaaleilla markkinoilla. Tervetuloa verkostoitumaan maailmanluokan osaajien kanssa!

 

media audit

 

Liput ja aukioloajat

Rekisteröidy kävijäksi tapahtumaan!

Aukioloajat
  • 16.5. 10.00 – 17.00
  • 17.5. 10.00 – 17.00
 

Galleria

16.05

17.05
2018