Navigate_1920x470px

NaviGate 2018

Suomalainen meriteollisuus perustuu maailmanluokan osaamiseen ja innovaatioihin. NaviGate -tapahtuma esittelee jälleen poikkitieteellisen ja mielenkiintoisen näkökulman alan teollisuuteen ja logistiikkaan Suomen Turussa 16.–17.5.2018. Kahden vuoden välein järjestettävän NaviGaten keskeisiä aiheita ovat meriteollisuus, merilogistiikka sekä merenkulku. Viimeksi, vuonna 2016, tapahtumassa oli mukana lähes 200 näytteilleasettajaa, 1500 kävijää sekä matchmaking-tapahtumassa osallistujia 8 maasta. Tervetuloa meriteollisuuden ja merilogistiikan kohtaamispaikkaan!

Vuoden 2018 messuteemat ovat:

  • Risteilijärakentaminen ja –uudistaminen
  • Rekrytointi
  • Uudet ja uusiutuvat energiamuodot
  • Arktinen osaaminen
  • Digitalisaatio ja ympäristöteknologia
  • Merilogistiikka

NaviGate Matchmaking Event

Ilmoittautuminen NaviGaten matchmaking-tapahtumaan on nyt avoinna! Ilmoittaudu täällä!

NaviGate on merenkulkualojen tärkeä kohtaamispaikka ja rekrytointitapahtuma. NaviGate Matchmaking Event on yrityksille täydellinen tilaisuus laajentaa markkinoitaan. Sen avulla alan toimijat voivat löytää uusia tapoja kaupallistaa teknisiä innovaatioitaan sekä löytää kaupallisia tai tuotekehityksen kumppaneita.

#Navigate #Turku

Navigate 2016

NaviGaten 2016 seminaarien pääaiheita olivat ajankohtaiset digitalisoituva meriteollisuus ja tulevaisuuden energiaratkaisut. Seminaareissa käsiteltiin myös kilpailukyvyn ja tuotantotehokkuuden parantamista teollisuudessa. Meriteollisuuden ja logistiikan teemoihin liittyen messukeskuksessa järjestettiin mm. Meyer Turku Oy:n Alihankintapäivä sekä Turun Liikennepäivä. Lisäksi vuoden 2016 tapahtuman kanssa samaan aikaan Turussa järjestettiin myös EMD eli Euroopan Meripäivien konferenssi, joiden kanssa messut tekivät yhteistyötä. Alan ammattilaisia edustivat kävijät liikkuvat molempien tapahtumien välillä.

Suomen meriklusteri

Suomen meriklusteri koostuu noin 3 000 yrityksestä, 50 000 työntekijästä ja 12,7 miljardin euron liikevaihdosta. Meriklusteri toimii useilla markkina-alueilla, pääasiasiassa kuudessa eri markkinasegmentissä, jotka ovat rahtiliikenne, risteilyliikenne, autolautta ja ro-ro-liikenne, öljyn ja kaasun offshore-tuotanto, uusiutuvan energian offshore-tuotanto ja julkinen kysyntä. Tulevaisuudessa mahdollisia erityisalueita voivat olla mm. arktinen osaaminen, akkuteknologia, hybridiset energiaratkaisut sekä digitalisoituminen. Suomen meriklusteri on kansainvälinen ja kilpailee globaaleilla markkinoilla. Tervetuloa verkostoitumaan maailmanluokan osaajien kanssa!

 

media audit

 

Liput ja aukioloajat

Aukioloajat
  • 16.5. 10.00 – 17.00
  • 17.5. 10.00 – 17.00
 

Galleria

16.05

17.05
2018