Turun Messukeskus

Suomen Ukrainalaiset ry mukana RekryExpossa

Tiedote 2.5.2022 

Turun Messukeskus

 

Suosittu RekryExpo järjestetään jo seitsemättä kertaa Turun Messukeskuksessa huomenna tiistaina 3.5.2022. Turun Sanomien ja TS-Yhtymien kanssa yhteistyössä järjestetyillä messuilla on mukana 35 rekrytoivaa yritystä, joiden joukossa on mm. Suomen Ukrainalaiset ry.

“Olemme iloisia, että voimme tässä muodossa osallistua auttamaan Suomeen tulleita ukrainalaisia,” toteaa messujen projektipäällikkö Anniina Jokinen. “Toivomme, että yritykset saavat tätä kautta kannustusta, ja lisätietoa siihen, miten ukrainalaisen voisi palkata omaan yritykseensä töihin.

Suomen Ukrainalaiset ry:llä on messuosasto, jonne yritysten edustajat voivat tulla keskustelemaan ja saamaan tietoa ukrainalaisten työllistämisestä. Asiantuntijat neuvovat, miten työllistämisprosessit etenevät. RekryExpossa on paikalla myös olennaisena tekijänä TE-palvelut, joilla on asiantuntijat paikalla kysymyksiä varten. 

Messuilla on rekrytoivien yritysten lisäksi mielenkiintoista ohjelmaa. Pääpuhujana toimii Duudsoneista suurelle yleisölle tuttu Jarno Laasala. Ovet rekrytapahtumaan aukeavat huomenna klo 10.00 Turun Messukeskuksessa. 

 

Yhteystiedot:
 

Projektipäällikkö Anniina Jokinen,  

anniina.jokinen@turunmessukeskus.fi 

puh. 044 0911808 

 

Linkit: 

 

Suomen Ukrainalaiset ry

Meistä

 

 

RekryExpo:  

https://www.turunmessukeskus.fi/tapahtuma/rekryexpo/