Turun Messukeskus

RekryExpo jälleen keskiviikkona Turun Messukeskuksessa

Turun Messukeskuksessa 15. maaliskuuta järjestettävässä RekryExpo-tapahtumassa kohtaavat yritykset ja työnhakijat. Tapahtumassa on mukana laaja kattaus yrityksiä ja oppilaitoksia sekä satoja, ellei tuhansia avoimia työpaikkoja.

Turun Messukeskuksessa 9. kertaa järjestettävä RekryExpo-tapahtuma tarjoaa työvoimapulasta kärsiville yrityksille loistavan mahdollisuuden tavata satoja potentiaalisia työnhakijoita saman katon alla. Kasvokkain tapahtuvat kohtaamiset mahdollistavat rekrytoijille suorat rekrytoinnit ja työnhakijoille mahdollisuuden vertailla työllistymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Työnhakua tukevaa ohjelmaa

Työpaikkojen lisäksi RekryExpo tarjoaa kävijöille mielenkiintoista, työnhakua tukevaa ohjelmaa auditorion ohjelmalavalla. Lavalle nousee niin työnantajien edustajia, ammatinvalintapsykologeja kuin oppilaitosten edustajiakin kertomaan työllistymis- ja kouluttautumismahdollisuuksista.

Messupäivän yhden innostavimman ja kiinnostavimman puheenvuoron esittää turkulainen ympäristöinsinööri Julia Lineri. Julia on ollut huonokuuloinen syntymästään saakka, mutta se ei ole estänyt häntä etenemästä opinnoissa ja työelämässä.

Vuoden rekrytoija 2022, rekrytointipäällikkö Anna-Kaisa Arvo puolestaan tarjoaa työnhakijoille parhaat vinkit työnhakuun.

TE-toimisto vahvasti mukana tapahtumassa

Työ- ja elinkeinotoimisto ja Suomen Ukrainalaiset ry ovat vahvasti mukana tapahtumassa. TE-toimistolla on oman messuosaston lisäksi ukrainalaisille suunnattu osasto sekä ammatinvalintapsykologin walk in -vastaanotto. Lisäksi TE-toimisto koordinoi messujen ajan opastettuja kierroksia ukrainalaisille, joiden opastus toteutetaan ukrainan kielellä.

TE-toimisto tuottaa myös livestreemejä tapahtumasta, joten esteen sattuessa tapahtumaan voi osallistua myös etänä.

RekryExpo on avoinna klo 10-17 ja tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

RekryExpo järjestetään Turun Messukeskuksen ja Turun Sanomien sekä TS-yhtymän muiden tilattavien lehtien kanssa yhteistyössä.

Linkki RekryExpon verkkosivuille https://www.turunmessukeskus.fi/tapahtuma/rekryexpo/

Lisätietoja:
Anniina Jokinen, projektipäällikkö, Turun Messukeskus, puh. 044 091 1808
Marja Pekkanen, toimitusjohtaja, Turun Messukeskus, puh. 040 545 7766