Turun Messukeskus

Turun Messukeskus starttaa syksyn messukauden ja nimittää Hakulan viestintäpäälliköksi

Turun Messukeskus starttaa vauhdikkaan messukauden syyskuussa ja vahvistaa viestintäänsä nimittämällä Teija Hakulan Turun Messukeskus Oy:n viestintäpäälliköksi 1.8.2022 alkaen. Hakulan vastuulla on tapahtumien näytteilleasettaja-, kävijä- ja mediaviestintä sekä sidosryhmätoiminta.

Teija Hakula siirtyi Turun Messukeskukseen VAK Oy:n viestintä- ja markkinointipäällikön toimesta. Hakula on pitkän linjan viestinnän ja markkinoinnin ammattilainen, joka on työskennellyt aiemmin myös mainostoimisto Moodsilla ja Keskolla, jossa hän teki mittavan, 17 vuotta kestäneen uran viestinnän eri tehtävissä.

– Olen todella iloinen, kun saimme osaavan, innostuneen ja laajalti verkostoituneen viestinnän moniottelijan vahvistamaan joukkuettamme. Teijaa suositeltiin minulle yhteistyötahon toimesta ja heti ensitapaamisella totesin, että hänestä löytyy juuri sitä draivia ja luovuutta, jolla nostamme messuviestinnän uudelle tasolle, kertoo Turun Messukeskuksen toimitusjohtaja Marja Pekkanen.

– Kun Marja tarjosi minulle mahdollisuutta päästä kehittämään Turun Messukeskuksen viestintää, ei minun tarvinnut kauaa miettiä vastausta. Messukeskus on alueen monipuolisin messujen, kongressien ja juhlien järjestäjä ja tilojen vuokraaja, joka elää nyt vahvaa uudistumisen aikaa. Tuntuu mukavalta hypätä alueen ykköstoimijan matkaan kehittämään messuja ja tapahtumia yhteistyössä osaavan tiimin kanssa, iloitsee Hakula.

Messukausi starttaa syyskuussa
Turun Messukeskuksen sesonki vierähtää käyntiin syyskuussa, kun Venexpo täyttää hallit laajalla ja monipuolisella valikoimalla veneitä ja oheistarvikkeita. Venexpoa seuraa Turun Kirjamessut ja Turun Ruoka- ja Viinimessut, jotka järjestetään syys-lokakuun vaihteessa (30.9.-2.10.). Kirjamessujen teemana tänä vuonna on kuvataiteet.

Lokakuun viimeisenä viikonloppuna (29.10.-30.10.) messuhalleissa järjestetään Osaava Nainen -messutapahtuma, jonka teemoina ovat kauneus, terveys ja hyvinvointi. Messuviikonlopun aikana lavalle luennoimaan nousee huippuasiantuntijoita antamaan vinkkejä siihen, miten parantaa kehon ja mielen hyvinvointia. Lisäksi mallitoimiston vetäjä ja pitkään kauneuskilpailuja järjestänyt, Marjo Sjöroos, tuo messuille jälleen upeat muotinäytökset sekä Miss Turku -kilpailun. Osaava Nainen tarjoaa myös loistavan mahdollisuuden shoppailla, viettää aikaa iloisessa seurassa ja inspiroitua kauniista sisustusideoista.

Syksyn messukausi päättyy Varsinais-Suomen suurimpaan rekrymessutapahtumaan, RekryExpoon 15.11. Tuolloin Turun Messukeskuksen. Turun Sanomien ja TS-Yhtymän muiden tilattavien paikallislehtien yhteistyönä järjestettävä messutapahtuma tarjoaa työnhakijoille mahdollisuuden tutustua työnantajiin ja inspiroitua työmahdollisuuksista.

Lisätietoja
Toimitusjohtaja Marja Pekkanen, Turun Messukeskus Oy, puh. 040 545 7766, marja.pekkanen@turunmessukeskus.fi
Viestintäpäällikkö Teija Hakula, Turun Messukeskus Oy, puh. 050 376 1324,
teija.hakula@turunmessukeskus.fi