RekryExpo_yläbanneri_1950px

Töitä tarjolla!

Uusi RekryExpo on täydellinen paikka työnhakijalle ja työnantajalle!

Marraskuun 22. päivä ovet työmarkkinoille ovat avoinna hyville tyypeille. Yleisölle tapahtuma on maksuton! Messuilla kävijä voi osallistua mm. CV-klinikalle ja työnantaja saa koulutusta mm. työnantajamielikuvan rakentamiseen. Lisäksi tulossa on mielenkiintoisia puheenvuoroja.

RekryExpo järjestetään yhteistyössä Turun Messukeskuksen ja TS Yhtymän medioiden kanssa.

Yrityksille uusi tapahtuma tarjoaa tehokkaan tilaisuuden rekrytoida osaavaa työvoimaa yhtaikaisesti sekä messuilla kasvotusten että työpaikkailmoittelulla. Suoran messukohtaamisen lisäksi RekryExpo tarjoaa pakettiratkaisuja työpaikkailmoittelulle ja -markkinoinnille TS Yhtymän medioissa.

Uudentyyppisen tapahtuman tarkoituksena on koota Varsinais-Suomessa rekrytoivat yritykset ja potentiaaliset työntekijät yhteen. Näin tapahtuma tukee vallitsevaa positiivista rakennemuutosta ja sen myötä työntekijäpulaa.

RekryExpo_sähköpostibanneri_550px

Työvoiman tarve on Varsinais-Suomessa suurin

Varsinais-Suomen positiivinen rakennemuutos on lisännyt osaamisen ja koulutuksen kehittämisen tarvetta alueella voimakkaasti.

Viimeksi kuluneen kolmen kuukauden aikana on uusia työpaikkoja avautunut 23 prosenttia viimevuotista enemmän.

Kesäkuussa julkaistun pore-tutkimuksen mukaan Varsinais-Suomessa kiinnostavimmat työtehtävät liittyvät mm. toimihenkilö- ja asiantuntijatehtäviin, myyntiin ja markkinointiin, julkisen puolen palvelualoille (opetus, hoitoala, kulttuuri). Kyselyn teetti Varsinais -Suomen liitto ja Turun kaupunki.

Maakunnan työimagoa ja tekemisen meininkiä on nyt mahdollisuus tuoda esiin RekryExpo-tapahtumassa 22.11. www.rekryexpo.fi

shutterstock_86230687

 

 

Liput ja aukioloajat

Aukioloajat

  • Ke 10-18

Tapahtumaan vapaa sisäänpääsy

Paikoitus 6€
Vaatesäilytys 2,5€

22.11
2017
keskiviikkona
klo 12:00

Henkilöbrändi rekrytoinnissa ja työnhaussa – ihmisyyttä kirkastamassa

keskiviikkona
klo 11:00

Keynote: Pauli Aalto-Setälä