Rekryexpossa avoimet työpaikat ja tekijät kohtaavat

Rekryexpossa kohtaavat tuhannet työnhakijat! Viimeksi tapahtumaan osallistui noin 2200 kävijää ja työpaikkoja oli tarjolla n. 2000. Tapahtuma on tuloksellinen ja tasokas kohtaamispaikka työnhakijoiden ja työnantajien välillä.
Messubussi 100 kuljettaa messuvieraat kätevästi pääovien eteen.

RekryExpo järjestetään yhteistyössä Turun Messukeskuksen ja TS Yhtymän medioiden kanssa. Tapahtuman kumppanina myös TE-toimisto.

Kiinnostavat keynote -puhujat

Tapahtumassa vierailevat kiinnostavat puhujat. Viimeksi mukana olivat:

Sampo Kaulanen on tositv-ohjelmista ja sosiaalisesta mediastakin tunnettu kauppias, joka pyörittää Äkäslompolossa Suomen suurinta K-Marketia. K-Market, joka tunnetaan myös Jounin kauppana, on perheyritys, jonka Sampon isoisä perusti vuonna 1950. Kauppiaaksi Sampo on päätynyt monen mutkan kautta; RekryExpo-tapahtuman keynote-puheenvuorossaan hän kertoo omasta yrittäjätarinastaan ja keinoistaan edetä työelämässä rohkeasti omia polkuja.

Sani Leino on sosiaalisen liiketoiminnan sanansaattaja, joka tunnetaan energisistä ja mukaansatempaavista myyntivalmennuksista ja myynnin motivaatiopuheista. Hän on tunneälykkään myyntityön ja sosiaalisen myyntityön (Social Selling) valmentaja. Messupuheenvuorossa keskustellaan erityisesti asiantuntijabrändäämisestä: ”Modernissa maailmassa maineesi on aidosti tärkein myyntivalttisi. Pelkkä osaamisesi ei välttämättä kuitenkaan riitä, jos asiakkaat eivät ymmärrä tai tiedosta, että olet kompetenssiltasi kulmakunnan kovin kaveri. Siksi osaaminen tulee tehdä näkyväksi myös digitaalisissa ja sosiaalisissa ympäristöissä.”

Miikka Huhta on innostunut työnantajabrändityöstä ja toimii Milttonilla Employer Brandingin Advisorina. Miikka on toiminut useassa kansainvälisessä yrityksessä HR -tehtävissä. RekryExpo -tapahtumassa Miikka listaa työnantajabrändäämisen ja rekrytoinnin trendit – 5 askelta onnistumiseen työnantajabrändin rakentamisessa.

Sampo Kaulanen [1735] (Arkisto - Speakersforum)  sani_netti-1 

Rekryexpossa nähtiin Turun teekkarivaltaus!

FITech toi messuille tekniikan opiskelijoita tutustumaan tekniikan alojen työllistymismahdollisuuksiin.

fitech

Kesäduunaa pysähtyi messukeskukseen

Speed dating -tyylisessä tapahtumassa kesätyönantajat – ja hakijat kohtaavat. Lisätietoa tulossa lähempänä tapahtumaa.

kesäduunaa2

RekryExpo järjestetään yhteistyössä Turun Messukeskuksen ja TS Yhtymän medioiden kanssa. Lue lisää

Yrityksille tapahtuma tarjoaa tehokkaan tilaisuuden rekrytoida osaavaa työvoimaa yhtaikaisesti sekä messuilla kasvotusten että ilmoittelulla. Suoran messukohtaamisen lisäksi RekryExpo tarjoaa pakettiratkaisuja näkyvyydelle ja -markkinoinnille TS Yhtymän medioissa.

 

#turunmessukeskus #rekryexpo

 

media audit

Liput ja aukioloajat

Aukioloajat

  • Ke 10-18

Tapahtumaan vapaa sisäänpääsy

Paikoitus 6€
Vaatesäilytys 2,5€

21.11
2018