RekryExpo 2023 tulee taas syksyllä

RekryExpo tarjoaa kävijöilleen inspiraatiota työelämään, koulutukseen, yrittäjyyteen ja työllistymiseen.

Varsinais-Suomen suurin rekrytointitapahtuma, RekryExpo, järjestetään 14.11.2023 tuttuun tapaan Turun Messukeskuksen ja Turun Sanomien ja TS-Yhtymän muiden tilattavien paikallislehtien yhteistyönä.

Onko haaveissasi uusi työpaikka, työpaikan tai alan vaihtaminen, yrittäjyys tai kenties opiskelupaikka? RekryExpo-messut antavat mahdollisuuden tutustua työnantajiin ja inspiroitua työelämä- ja koulutusmahdollisuuksista. Messuilla saat uusia kontakteja ja voit napata itseäsi kiinnostavia käyntikortteja mukaasi! Saat myös vinkkejä työnhakuun, yrittäjyyteen, koulutukseen ja työelämään.

Tapahtuma on maksuton. Tervetuloa verkostoitumaan ja löytämään työ- ja koulutusmahdollisuuksia!

Kymmeniä rekrytoivia yrityksiä ja satoja, ellei tuhansia avoimia työpaikkoja!

Alueen suurin avoimien työpaikkojen, työelämän, koulutuksen ja työnhakijoiden kohtaamispaikka on jälleen Turun Messukeskus.

Tule paikalle, jos olet töitä vailla tai suunnitelmissasi on vaihtaa työnantajaa. Messukeskuksessa sinulla on mahdollisuus tavata kymmenien työnantajien edustajia, solmia kontakteja, sopia työhaastatteluja ja saada arvokasta tietoa.

Messupäivä on jälleen täynnä tiukkaa asiaohjelmaa

RekryExpo tarjoaa ajankohtaista ohjelmaa työelämästä työnhakijoille, nuorille ja opiskelijoille, alanvaihtajille ja yrittäjille.
RekryExpon pääpuhujana nähdään entinen nyrkkeilijä ja nyrkkeilyn euroopanmestari Elina Gustafsson, joka kertoo puheenvuorossaan elävästi oman tarinansa, josta ei persoonaa puutu. Hänen matkansa voittavaksi nyrkkeilijäksi on vaatinut sisua, periksiantamattomuutta ja lopulta suurimpana kaikesta – kykyä tuntea kuka pohjimmiltaan on –  rohkeutta seurata sydämensä ääntä ja omaa polkuaan.
Elinan elämästä on ilmestynyt kirja ”Rohkeudella Elina Gustafsson”, kokoaa Elinan puheiden tapaan yhteen hänen ainutlaatuisen kasvutarinansa nuoresta kapinallisesta naisesta nyrkkeilyn Euroopan mestariksi ja yhdenvertaisuuden sekä rohkeuden sanansaattajaksi.
Elinan puheessa on asennetta, luottamusta, pilkettä, rohkeutta, päättäväisyyttä, motivaatiota, itseensä uskomista ja yrittämistä. Tarina ei varmasti jätä kylmäksi ja kannustaa kuulijaa omien unelmien toteuttamiseen.

Ohjelmassa kuullaan myös piispa Mari Leppäsen oma uratarina, sekä henkilöbrändäyksen ja vaikuttamisen asiantuntija ja muun muassa Euroopan komission markkinointivalmentaja Rami Salomaan vinkit henkilöbrändäykseen. Lisäksi kuullaan puheenvuoroja muun muassa aiheista Linkedin, BNI, hissipuhe, työelämän ja osaamisen tulevaisuus, kevytyrittäjyys sekä työelämän segrekaatio sekä asiaa työvoimakoulutuksesta ja maahanmuuttajien rekrytoinnista ja kotouttamisesta.

Ammatinvalintapsykologin walk in -vastaanotto

Olet tervetullut tutustumaan suosituksi koettuun TE-toimiston psykologien tarjoamaan palveluun sekä keskustelemaan tilanteestasi työ/koulutusasioihin liittyen. Lisätietoa psykologien tarjoamasta ohjauspalvelusta voit lukea täältä: https://toimistot.te-palvelut.fi/varsinais-suomi/ammatinvalintajauraohjaus

Opastetut kierrokset

Varsinais-Suomen TE-toimisto koordinoi messujen ajan opastettuja kierroksia englanninkielisten oppaiden kanssa.

Приходьте на ярмарок вакансій RekryExpo! Підходьте поспілкуватися, так ви станете на крок ближче до нового місця роботи або навчання. Служба зайнятості також буде представлена на заході. Ви зможете отримати кар’єрну консультацію й обговорити питання роботи або навчання у вашій ситуації.

 

 

#turunmessukeskus #rekryexpo

Liput ja aukioloajat

Avoinna tiistaina 14.11.2023 klo 10-17

Tapahtumaan on maksuton sisäänpääsy.

 

Pysäköinti 6 € verkosta tai paikan päältä.

 

Maksuton ja vartioimaton itsepalvelunarikka.

Katso kuvia tapahtumasta

[gallery link=”none” size=”medium” columns=”1″ targetsize=”medium” display=”slider” ids=

14.11

14.11
2023
Osta liput

Sosiaalinen media

RekryExpo
RekryExpo4 days ago

REKRYEXPON KANTA-ASIAKAS: PILKE PÄIVÄKODIT Pilke päiväkodit on osallistumassa RekryExpoon tänä syksynä jo viidettä kertaa. ”RekryExpossa on niin hyvä tunnelma ja...

RekryExpo
RekryExpo3 weeks ago

Syksyn RekryExpon ohjelmassa nähdään muun muassa yrittäjä, sosiaalisen median pioneeri, henkilöbrändäyksen ja vaikuttamisen asiantuntija ja muun muassa Euroopan komission markkinointivalmentaja...

RekryExpo
RekryExpo1 month ago

Onko haaveissasi uusi työpaikka, työpaikan tai alan vaihtaminen, yrittäjyys tai kenties opiskelupaikka? RekryExpo-messut antavat mahdollisuuden tutustua työnantajiin ja inspiroitua työelämä-...

RekryExpo
RekryExpo4 months ago

Seuraa mitä tapahtuu