RekryExpo 2022-Helppo tapa löytää töitä

Varsinais-Suomen suurin rekrytointitapahtuma järjestetään 3.5. ja 15.11.2022 tuttuun tapaan Turun Messukeskuksen ja TS-yhtymien yhteistyönä.

Tarjoamme vuonna 2022 mahdollisuuden tavata kaksin verroin enemmän työnantajia ja työnhakijoita, kun RekryExpo järjestetään Turun Messukeskuksessa sekä keväällä että syksyllä!

Kymmeniä rekrytoivia yrityksiä ja satoja, ellei tuhansia avoimia työpaikkoja!

Alueen suurin avoimien työpaikkojen ja työnhakijoiden kohtaamispaikka on jälleen Turun Messukeskus.

Tule paikalle, jos olet töitä vailla tai suunnitelmissasi on vaihtaa työnantajaa. Messukeskuksessa sinulla on mahdollisuus tavata kymmenien työnantajien edustajia, solmia kontakteja, sopia työhaastatteluja ja saada arvokasta tietoa.

Ohjelma antaa ajattelemisen aihetta

Duudsoneista kansainvälisen menestystarinan luonut Jarno Laasala on kevään RekryExpon inspiroiva pääpuhuja. Jarno on tehnyt mahdottomasta mahdollista. 20 vuotisen uraseikkailun aikana Jarno on sukeltanut syvälle itseensä ja tutkinut itsemyötätunnon vaikutusta työhyvinvointiin. Jarno Laasala ei pelkää puhua vaikeista hetkistä ja avata kuinka niistä on noustu ja luotu uutta menestystä. Hänen kokemansa burnout ohjatessaan Hollywoodissa tv-sarjaa on ollut yksi hänen isoimmista opettajista. Inspiroivana puhujana Jarno haluaa herättää yleisössä tunteita ja ravistella kuulijaansa. Kuinka päästämme irti peloistamme ja luomme kulttuuria jossa menestys kohoaa rohkeudesta olla haavoittuva? Mistä löydämme rohkeuden?

Ohjelmassa myös mukana olevien yritysten puheenvuoroja ja asiantuntijapuheenvuoroja kiinnostavista ja ajankohtaisista teemoista.

chevron-right chevron-left

 

 

Turvallisesti tapahtumiin

Ykkösprioriteettinamme tapahtumajärjestäjänä on kaikkien messuille osallistuvien turvallisuus, sekä luoda messutoiminnalle uudet, turvalliset käytännön puitteet yhteistyössä messu- ja tapahtuma-alan muiden toimijoiden kanssa. Tutustu turvallisuusohjeistuksiimme tästä.

 

#turunmessukeskus #rekryexpo

Liput ja aukioloajat

Aukioloaika:
  • Tiistaina klo 10 -17

Tapahtuma on maksuton

03.05
2022