Rekryexpossa avoimet työpaikat ja tekijät kohtaavat

Rekryexpossa haetaan jälleen tuhansia tekijöitä erilaisiin työtehtäviin 21.11. Tapahtumakokonaisuus on järjestetty menestyksekkäästi jo kaksi kertaa. Viimeksi järjestetyssä tapahtumassa vieraili noin 2800 kävijää. Rekryexpo on saanut aikaan toivottua pöhinää Varsinais-Suomen alueella. Tapahtuma on tuloksellinen ja tasokas kohtaamispaikka työnhakijoiden ja työnantajien välillä.

RekryExpo järjestetään yhteistyössä Turun Messukeskuksen ja TS Yhtymän medioiden kanssa.

Tapahtuman kumppanina myös TE-toimisto. Tervetuloa tutustumaan Matkailukylään, alan työpaikkoihin. Matkailualan työnantaja: ilmoittaudu Kohtaantoseminaariin tästä.

RekryExpon keynote -puhujat

Sampo Kaulanen on tositv-ohjelmista ja sosiaalisesta mediastakin tunnettu kauppias, joka pyörittää Äkäslompolossa Suomen suurinta K-Marketia. K-Market, joka tunnetaan myös Jounin kauppana, on perheyritys, jonka Sampon isoisä perusti vuonna 1950. Kauppiaaksi Sampo on päätynyt monen mutkan kautta; RekryExpo-tapahtuman keynote-puheenvuorossaan hän kertoo omasta yrittäjätarinastaan ja keinoistaan edetä työelämässä rohkeasti omia polkuja.

Sani Leino on sosiaalisen liiketoiminnan sanansaattaja, joka tunnetaan energisistä ja mukaansatempaavista myyntivalmennuksista ja myynnin motivaatiopuheista. Hän on tunneälykkään myyntityön ja sosiaalisen myyntityön (Social Selling) valmentaja. Messupuheenvuorossa keskustellaan erityisesti asiantuntijabrändäämisestä: ”Modernissa maailmassa maineesi on aidosti tärkein myyntivalttisi. Pelkkä osaamisesi ei välttämättä kuitenkaan riitä, jos asiakkaat eivät ymmärrä tai tiedosta, että olet kompetenssiltasi kulmakunnan kovin kaveri. Siksi osaaminen tulee tehdä näkyväksi myös digitaalisissa ja sosiaalisissa ympäristöissä.”

Miikka Huhta on innostunut työnantajabrändityöstä ja toimii Milttonilla Employer Brandingin Advisorina. Miikka on toiminut useassa kansainvälisessä yrityksessä HR -tehtävissä. RekryExpo -tapahtumassa Miikka listaa työnantajabrändäämisen ja rekrytoinnin trendit – 5 askelta onnistumiseen työnantajabrändin rakentamisessa.

Sampo Kaulanen [1735] (Arkisto - Speakersforum)  sani_netti-1 

Rekryexpossa on Turun teekkarivaltaus!

FITech tuo messuille tekniikan opiskelijoita tutustumaan tekniikan alojen työllistymismahdollisuuksiin.

fitech

Kesäduunaa tulee jälleen

Keväällä toteutettu ja suosittu Kesäduunaa -tapahtuma on myös tulevana syksynä osana RekryExpoa. Speed dating -tyylisessä tapahtumassa kesätyönantajat – ja hakijat kohtaavat. Lisätietoa tulossa lähempänä tapahtumaa. Nuori: ilmoittaudu mukaan tästä!

kesäduunaa2

RekryExpo järjestetään yhteistyössä Turun Messukeskuksen ja TS Yhtymän medioiden kanssa. Lue lisää

kollaasi rekry 2018

Yrityksille tapahtuma tarjoaa tehokkaan tilaisuuden rekrytoida osaavaa työvoimaa yhtaikaisesti sekä messuilla kasvotusten että ilmoittelulla. Suoran messukohtaamisen lisäksi RekryExpo tarjoaa pakettiratkaisuja näkyvyydelle ja -markkinoinnille TS Yhtymän medioissa.

 

#turunmessukeskus #rekryexpo

 

media audit

Liput ja aukioloajat

Aukioloajat

  • Ke 10-18

Tapahtumaan vapaa sisäänpääsy

Paikoitus 6€
Vaatesäilytys 2,5€

21.11
2018