Menesty rekrytoinnissa-Tule mukaan RekryExpoon!

Työvoimantarve on Varsinais-Suomessa suuri. Positiivinen rakennemuutos on lisännyt avointen työpaikkojen määrää jo muutaman vuoden ajan. Suuri määrä uusia työpaikkoja edesauttaa vaihtuvuutta ja aiheuttaa rekrytointitarvetta yhä useammissa yrityksissä.

Varsinas-Suomen työllisyyskatsaus kesäkuulta 2019 osoittaa, että työvoiman kysyntä vilkastuu edelleen. ­Viimeksi kuluneen 3 kk aikana avautui uusia avoimia työpaikkoja 15 000 kpl eli 6 % enemmän kuin vuotta aiemmin. (Lähde: Varsinais-Suomi työllisyyskatsaus kesäkuu 2019)

RekryExpo-tapahtuma järjestetään yhteistyössä Turun Messukeskuksen ja TS-Yhtymän medioiden kanssa kuudetta kertaa 7.4.2020 Turun Messukeskuksessa. Tapahtumakonsepti sisältää messutapahtuman lisäksi ilmoitustilan  kaikkien TS-Yhtymän paikallislehtien sekä Turun Sanomien yhteydessä ilmestyvässä Rekryexpo-lehdessä. Uudentyyppisen konseptin tarkoituksena on koota Varsinais-Suomessa rekrytoivat yritykset ja potentiaaliset työntekijät yhteen; RekryExpo tukeekin loistavasti Varsinais-Suomessa vallitsevaa positiivista rakennemuutosta ja sen myötä syntynyttä työntekijäpulaa. Ensimmäinen RekryExpo -tapahtuma järjestettiin marraskuussa 2017 Turun Messukeskuksessa.

Yrityksille tapahtuma tarjoaa tehokkaan tilaisuuden rekrytoida osaavaa työvoimaa yhtaikaisesti sekä messuilla kasvotusten että työpaikkailmoittelulla. Suoran messukohtaamisen lisäksi RekryExpo tarjoaa pakettiratkaisuja työpaikkailmoittelulle ja -markkinoinnille TS-Yhtymän medioissa.

Näytteilleasettajille osallistuminen on tehty mahdollisimman helpoksi: valitse yrityksenne rekrytointitarpeisiin sopiva osasto + lehti-ilmoituspaketti (S, M tai L). Messuosaston rakennamme valmiiksi avaimet käteen -periaatteella. Tutustu RekryExpo -tapahtuman myyntiehtoihin

KIINNOSTAVAT KEYNOTE-PUHUJAT

Tärkeä osa RekryExpo-tapahtumaa ovat kiinnostavat puhujat. Viime marraskuun tapahtumassa pääpuhuja oli koko kansan suosikki Roope Salminen. Vuosia erinäköisiä lavoja kuluttanut Roope on rakastettu supliikkimies, joka kokemuksensa turvin luennoi jokaista kiinnostavasta aiheesta: ”Verkostoitumisen tärkeys ja mahdollisuudet, sekä kuinka valita ihmiset joiden kanssa tehdä töitä ja alkaa yrittäjäksi.” Syksyn tapahtuman ICT-teema noudattivat puheenvuoroissaan Google Cloudin edustaja Carita Mäkinen, joka pohti puheenvuorossaan ”Miten teknologia muuttaa työskentelyämme?” ja Milla Heikkilä Sofokus Groupilta, tarkasteli mielenkiintoista aihetta: “Miksi naiset eivät löydä teknologia-alalle?”

 

info

 

HYÖDYNNÄ MESSUMEDIAN VAHVUUDET REKRYTOINNISSA!

 • Henkilökohtainen kontakti – face to face
 • Puolueeton maaperä ja kynnyksetönlähestyminen
 • Kaksisuuntainen viestintä / interaktiivisuus
 • Kontaktien laatu ja kustannustehokkuus
 • Juuri oikean kohderyhmän tapaaminen
 • Edistää positiivisesti julkisuutta
 • Tulokset ovat mitattavia
 • Edistää verkostoitumista

REKRYEXPO–LEHTI TAVOITTAA KOKO MAAKUNNASSA

 • RekryExpo-lehti ilmestyy viikko ennen tapahtumaa ja kokoaa kattavan toimituksellisen lukupaketin Varsinais-Suomen työmarkkinoista
 • Lehdestä löytyy koko messuohjelma ja mukana olevien yritysten ilmoitukset
 • Ilmoitus lehdessä tavoittaa 235 000 lukijaa VarsinaisSuomen alueella
 • Tilattavilla lehdillä on vahva lukijasuhde – laadukkaat kontaktit rekrytoivalle yritykselle
 • Uskottava ja arvostettu mediaympäristö rekrytointiviestille
 • Lehden lukijat aktiivisia työikäisiä varsinaissuomalaisia
 • Ilmoitus tavoittaa sekä aktiiviset että passiiviset työnhakijat ja vahvistaa työnantajamielikuvaa
 • Mahdollistaa yritystarinan kertomisen

Yhteystiedot

Myynti ja ohjelma Anniina Jokinen, myyntipäällikkö p.044 091 1808 anniina.jokinen@turunmessukeskus.fi
Myynti Jesse Teleni, myyntipäällikkö p. 050 570 7003 jesse.teleni@ts.fi
Myynti Tiia Nevalainen, myyntijohtaja p. 040 743 8857 tiia.nevalainen@turunmessukeskus.fi

Rakennus- ja purkuajat

Rakennusaika:
maanantai 6.4. klo 8-16
Osastojen tulee olla valmiina maanantaina 6.4. klo 16 mennessä. Mikäli näytteilleasettaja ylittää vahvistetut rakennusajat, veloitetaan ylimeneviltä tunneilta á 45 € + alv. Rakennusajan ylityksistä on sovittava erikseen messujohdon kanssa.

Purkuaika:
tiistai 7.4. klo 17-20
keskiviikko 8.4. klo 8-16

Messujen aikainen näytteilleasettajien sisäänpääsy

Tiistaina 7.4. klo 8

Ravintola- ja hotellipalvelut

Messu- ja rakennusaikaisista tarjoiluista vastaa Restel Ravintolat. Voitte tilata haluamanne määrän kahvi- ja lounaslipukkeita ennakkoon tästä linkistä. Muistattehan, että lipukkeita ei postiteta ennakkoon vaan voitte noutaa ne ravintolasta sen aukioloaikojen puitteissa.

Turun Messukeskuksen yhteistyöhotellit Turussa ovat Scandic Atrium ja Sokos Hotel Caribia. Löydät molempien hotellien varausohjeet alennuskoodeineen tästä linkistä.


Tutustu Messuguru-oppaaseen. Näin onnistut messuilla – oivalluksia menestykseen. Jokaisen näytteilleasettajan ”käsikirja.”

(v. 2018-2020)

Kysy lisää
Myyntijohtaja
Tiia Nevalainen
p. 040 743 8857
Kysy lisää
Myyntipäällikkö
Anniina Jokinen
p. 044 0911808