Menesty rekrytoinnissa-Tule mukaan RekryExpoon!

RekryExpo tarjoaa työnantajille tehokkaan tilaisuuden rekrytoida osaavaa työvoimaa yhtaikaisesti sekä messuilla kasvotusten että työpaikkailmoittelulla RekryExpo-lehdessä.

Varsinas-Suomen työllisyyskatsaus joulukuulta 2019 osoittaa, että työvoiman kysyntä vilkastuu edelleen. ­Viimeksi kuluneen 3 kk aikana avautui uusia avoimia työpaikkoja 14 500 kpl eli 5 % enemmän kuin vuotta aiemmin. (Lähde: Varsinais-Suomi työllisyyskatsaus joulukuu 2019 ELY ja TE-palvelut). Turun Messukeskuksen ja Turun Sanomien yhdessä järjestämä rekrytointikokonaisuus luo tehokkaan kohtaamiskanavan sekä työnantajille että työnhakijoille. Messut on tehokas tapa rakentaa työnantajamielikuvaa ja kohtaaminen messuilla on työnhakijalle keino antaa hyvä ensivaikutelma.

RekryExpo-tapahtuma järjestetään tiiviissä yhteistyössä Turun Messukeskuksen ja TS-Yhtymän medioiden kanssa jo kuudetta kertaa 26.11.2020 Turun Messukeskuksessa. Tapahtumakonsepti sisältää messutapahtuman lisäksi ilmoitustilan  kaikkien TS-Yhtymän paikallislehtien sekä Turun Sanomien välissä ilmestyvässä Rekryexpo-lehdessä.

Näytteilleasettajille osallistuminen on tehty mahdollisimman helpoksi: valitse yrityksenne rekrytointitarpeisiin sopiva osasto + lehti-ilmoituspaketti (S, M tai L). Messuosaston rakennamme valmiiksi avaimet käteen -periaatteella. Tutustu RekryExpo -tapahtuman myyntiehtoihin.

KIINNOSTAVAT PUHEENVUOROT

Päivän keynotepuheenvuoroina kuullaan hyvin palvelualateemaa tukevia ajatuksia.

klo 12:30 Muumimaailma Oy:n toimitusjohtaja Tomi Lohikoski käsittelee palvelualaa sekä johtamisen että työntekijän näkökulmasta otsikolla ”Jos johtaa satuelämystä, mihin se johtaa?”. Muumimaailma palkittiin marraskuussa 2019 maakunnallisella yrittäjäpalkinnolla Varsinais-Suomessa.

Monipalkittu Madventures-kaksikko Riku ja Tunna nousevat lavalle klo 14. Suosittujen maailmanmatkaajien puheenvuoron otsikkona on
”Erilaisuuden kohtaamisesta selviäminen ja hyväksyvä työyhteisö”.

HYÖDYNNÄ MESSUMEDIAN VAHVUUDET REKRYTOINNISSA!

 • Henkilökohtainen kontakti – face to face
 • Puolueeton maaperä ja kynnyksetönlähestyminen
 • Kaksisuuntainen viestintä / interaktiivisuus
 • Kontaktien laatu ja kustannustehokkuus
 • Juuri oikean kohderyhmän tapaaminen
 • Edistää positiivisesti julkisuutta
 • Tulokset ovat mitattavia
 • Edistää verkostoitumista

REKRYEXPO–LEHTI TAVOITTAA KOKO MAAKUNNASSA

 • RekryExpo-lehti ilmestyy viikko ennen tapahtumaa ja kokoaa kattavan toimituksellisen lukupaketin Varsinais-Suomen työmarkkinoista
 • Lehdestä löytyy koko messuohjelma ja mukana olevien yritysten ilmoitukset
 • Ilmoitus lehdessä tavoittaa 235 000 lukijaa VarsinaisSuomen alueella
 • Tilattavilla lehdillä on vahva lukijasuhde – laadukkaat kontaktit rekrytoivalle yritykselle
 • Uskottava ja arvostettu mediaympäristö rekrytointiviestille
 • Lehden lukijat aktiivisia työikäisiä varsinaissuomalaisia
 • Ilmoitus tavoittaa sekä aktiiviset että passiiviset työnhakijat ja vahvistaa työnantajamielikuvaa
 • Mahdollistaa yritystarinan kertomisen

Yhteystiedot

Projektijohto ja myynti Anniina Jokinen p.044 091 1808 anniina.jokinen@turunmessukeskus.fi
Myynti Heidi Nemlander p.044 722 2507 heidi.nemlander@turunmessukeskus.fi

Rakennus- ja purkuajat

Rakennusaika:
Keskiviikko 25.11. klo 8-16
Osastojen tulee olla valmiina keskiviikkona 25.11. klo 16 mennessä. Mikäli näytteilleasettaja ylittää vahvistetut rakennusajat, veloitetaan ylimeneviltä tunneilta á 45 € + alv. Rakennusajan ylityksistä on sovittava erikseen messujohdon kanssa.

Purkuaika:
torstai 26.11. klo 17-20
Perjantai 27.11. klo 8-16

Messujen aikainen näytteilleasettajien sisäänpääsy

Torstaina 26.11. klo 8

Ravintola- ja hotellipalvelut

Messu- ja rakennusaikaisista tarjoiluista vastaa Restel Ravintolat. Voitte tilata haluamanne määrän kahvi- ja lounaslipukkeita ennakkoon tästä linkistä. Muistattehan, että lipukkeita ei postiteta ennakkoon vaan voitte noutaa ne ravintolasta sen aukioloaikojen puitteissa.

Turun Messukeskuksen yhteistyöhotellina toimii Original Sokos Hotel Kupittaa. Löydät varausohjeet ja alennuskoodin tästä linkistä.


Tutustu Messuguru-oppaaseen. Näin onnistut messuilla – oivalluksia menestykseen. Jokaisen näytteilleasettajan ”käsikirja.”

(v. 2018-2020)

Kysy lisää
Myyntipäällikkö
Anniina Jokinen
p. 044 0911808
Kysy lisää
Myyntipäällikkö
Heidi Nemlander
p. 044 722 2507