Turun Messukeskus

Turun Kevät; Piha & Puutarha sekä Mökki & Vene juhlistavat alkavaa kevätkautta

Kevään odotetuimmat messut valtaavat Turun Messukeskuksen 24.-26.3.2023. Turun Kevät -tapahtumakokonaisuuteen kuuluvat Piha & Puutarha ja Mökki & Vene -messut tarjoavat uutta inspiraatiota mökkeilyyn, veneilyyn, pihoille ja puutarhoihin.

Piha & Puutarha -messut ovat kävijöille odotettu keväinen elämys ja inspiraation lähde omien ulkotilojen kohentamiseen. Messuilla on tarjoilla mm. pienkoneita, pihalaattoja, puutarhatarvikkeita, lannoitteita, kasveja, kukkasipuleita ja paljon muuta.

Ammattiopisto Livian luotsaamissa workshopeissa rakennetaan hyönteishotelleja, harjoitellaan omenapuun varttamista ja sukelletaan kukkien sidonnan saloihin.

Ohjelmalavalla on luvassa mielenkiintoisia esityksiä koko viikonlopun ajan. Lavaohjelma pureutuu mm. puutarhaharrastamisen trendeihin, luonnonmukaiseen puutarhanhoitoon ja kumppanuuskasvien käyttöön puutarhanhoidossa. Lavalla lisäksi kukkasidontanäytöksiä ja vuoden 2023 puutarhurin haastattelu (pe).

Mökki & Vene -messuilta uutta inspiraatiota mökeille ja merelle

Mökki ja Vene -messut kokoavat mökit, veneet ja muut merelliseen vapaa-aikaan liittyvät tuotteet ja palvelut saman katon alle. Tapahtumassa pääsee tutustumaan mm. laajaan valikoimaan laitureita ja mökkiveneitä. Esittelyssä on myös mm. mökkejä, takkoja, kiukaita, saunoja ja ekologisia energiaratkaisuja mökkiläisille.

Messujen ohjelmallisessa osuudessa kalatalousasiantuntija Janne Antila, Suomen Vapaa-ajankalastajista jakaa messuyleisölle parhaat kalastus- ja kalankäsittelyvinkkinsä.  

Makkara- ja oluttastingeja
Monipuolinen messuohjelma hemmottelee myös herkkusuita. Keittiömestari Jesse Söderlundin ja maisteluisäntä Petteri Forsströmin makkara- ja oluttastingissa maistellaan ja haistellaan erilaisia oluita ja herkutellaan kauden uutuusmakkaroilla.

Messujen aukioloajat

Messut ovat avoinna perjantaina klo 11-18, lauantaina klo 10-17 ja sunnuntaina klo 10-16.

Lisätietoa Piha & Puutarha -messuista https://www.turunmessukeskus.fi/tapahtuma/piha-puutarha/
Lisätietoa
Mökki & Vene -messuista https://www.turunmessukeskus.fi/tapahtuma/mokki-ja-meri/
Liput tapahtumaan, workshoppeihin ja tastingeihin https://liput.messukeskus.fi/fi/events/e/turun-kevat-piha-puutarha-seka-mokki-vene-2023/6343b23821113b56008b456a

Yhteydenotot:
Heidi Sinisalo, myynti- ja kehitysjohtaja, Turun Messukeskus, p. 044 972 6620
Marja Pekkanen, toimitusjohtaja, Turun Messukeskus, p. 040 545 7766