Turun Messukeskus


SenioriExpo

SenioriExpo 2024

Tervetuloa viettämään unohtumatonta päivää SenioriExpoon, joka on suunniteltu erityisesti senioreille!

SenioriExpo tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua monipuoliseen ohjelmaan, mielenkiintoisiin näytteilleasettajiin ja nauttia päivästä yhdessä muiden seniorien kanssa. SenioriExpo järjestetään Turun Messukeskuksessa 24.4.2024!

Tapahtumaan pääsee näppärästi omalla autolla ja yhteiskuljetuksilla. Lisäksi Fölin messubussi numero 100 tuo kävijät sisäänkäynnin läheisyyteen.

SenioriExpo on täynnä iloa, infoa ja yhdessäoloa!

SenioriExpossa voit tutustua erilaisten näytteilleasettajien tarjontaan, löytää uusia tuotteita ja palveluita sekä nauttia rennosta yhdessäolosta. Tarjoamme myös tärkeää tietoa terveydestä, turvallisuudesta ja muista ajankohtaisista asioista. SenioriExpo tarjoaa myös oivan tilaisuuden laajentaa sosiaalista verkostoa ja tutustua samanhenkisiin ihmisiin.

Ohjelmassa mukavaa tekemistä koko päiväksi

Voimavarapiste yli 60-vuotiaille

Tukenasi ry tarjoaa työkaluja elämänmuutosten käsittelyyn. Ikääntyneen elämänmuutoksia voivat olla esimerkiksi eläkkeelle siirtyminen, läheisen kuolema tai uuteen asuinympäristöön muuttaminen. Tule kuulemaan, miten selvitä erilaisista, joskus jopa yllättävistäkin elämänmuutoksista.


Kuva: Tukenasi ry

Päivätanssit rytmittävät messupäivää

Tanssiseura Sekahaku tanssittaa SenioriExpon messuvieraita! Ohjelmassa on tanssikurssi, jossa opetellaan fuskun perusteet. Tule mukaan ja heittäydy tanssin vietäväksi!

 

Taunon ja Ansan teatteriesitykset

Tauno Palosta ja Ansa Ikosesta kertova laulukomedia valtaa Kansanpuiston kesäteatterin Turun Ruissalossa kesällä 2024. Tommi Soidinmäen ja Eeva Saarenpään tähdittämä Tauno ja Ansa -esitys näkee ensi-iltansa maanantaina 10. kesäkuuta ja jatkaa teatterin lavalla 15. elokuuta saakka. Esimakua esityksestä saadaan jo SenioriExpossa, kun Tauno ja Ansa esiintyvät messujen ohjelmalavalla.

 

Ideoita lähimatkailuun

Turun ammattikorkeakoulun matkailuopiskelijoilla on jo katse keväässä. He johdattelevat messukävijät lähimatkailumahdollisuuksiin. Opiskelijoiden suunnittelemat ja toteuttamat ohjelmanumerot vievät messuvieraat lähimatkailun lumoihin. Luvassa on inspiroivia esityksiä ja aktiviteetteja, jotka johdattavat sinut tutkimaan lähialueiden matkailumahdollisuuksia.

 

Vetreyttävää jumppaa ja kiinnostavia luentoja

Turun Urheiluliitto järjestää messupäivään liikkuvuutta edistävää ja reipasta tuolijumppaa. Jumpat sopivat kaikille, sillä ne voi tehdä kokonaan istuen. Ohjelmassa on myös senioreiden liikunta- ja ravintosuosituksia käsittelevä luento.

 

Joustavia reittejä eläkkeelle

Eläketurvakeskus oikoo puheenvuorossaan niitä uskomuksia, joita usein liitetään eläkeläisten työntekoon ja eläkkeen kertymiseen. Matka jatkuu eläkkeelläkin! Eläkkeellä voi tehdä ansiotyötä rajoituksetta ja eläkeläiset ovatkin yhä halutumpaa työvoimaa.

#senioriexpo #turunmessukeskus #turku

 

Liput ja aukioloajat

Aukioloajat:

Ke 10-17

Tapahtumaan on maksuton sisäänpääsy.

24.04

24.04
2024

Sosiaalinen media

SenioriExpo

SenioriExpo4 days ago

SenioriExpo on senioreiden iloinen kohtaamispaikka. Messujen ohjelmassa informatiivisia luentoja, päivätanssit ja kevyttä jumppaa senioreiden kehoa kuunnellen.

Tule mukaan, tapahtumaan on…

SenioriExpo

SenioriExpo1 week ago

Turun Urheiluliitto järjestää messupäivään liikkuvuutta edistävää ja reipasta jumppaa tuolia apuna käyttäen. Jumpat sopivat kaikille, sillä ne voi halutessaan tehdä…

SenioriExpo

SenioriExpo3 weeks ago

Eläketurvakeskus oikoo puheenvuorossaan niitä uskomuksia, joita usein liitetään eläkeläisten työntekoon ja eläkkeen kertymiseen. Eläkkeellä voi tehdä ansiotyötä rajoituksetta ja eläkeläiset…

SenioriExpo

SenioriExpo3 weeks ago

Päivätanssit rytmittävät senioreiden messupäivää, sillä Tanssiseura Sekahaku tanssittaa SenioriExpon messuvieraita! Ohjelmassa on tanssikurssi, jossa opetellaan fuskun perusteet. Tule mukaan ja…

Seuraa mitä tapahtuu

Pii Poon LEGO-rakennustapahtuma TURKU

23.03

24.03
2024

Pii Poon LEGO-rakennustapahtuma TURKU 23.-24.3.2024

Pii Poon LEGO-tapahtuma on koko perheen hauska ja toiminnallinen perhetapahtuma. Tule rakentelemaan LEGO- ja LEGO DUPLO -palikoilla, ihastele LEGO-näyttelyitä tai tee ostoksia Pii Poon laajan valikoiman LEGO-kaupassa.

Voit osallistua tapahtumiin myös näytteilleasettajana ja tuoda omat upeat LEGO-rakennelmasi kaikkien nähtäville. Pii Poon LEGO-tapahtumat ovat vuosien saatossa tuoneet iloa kymmenille tuhansille LEGO-faneille!

LEGO-näyttelyt

LEGO-näyttelyalueella on esillä kymmenien LEGO-harrastajien omia luomuksia ja näyttelyitä. Tapahtumassa näet Suomen taitavimpien LEGO-rakentajien luomuksia.

Tapaa LEGO-mestareita

Tapahtumassa vierailee Tv:stä tuttuja LEGO-mestareita.
LEGO-mestarit ovat tavattavissa tapahtuman molempina päivinä. LEGO-mestarit ovat tavattavissa noin 25 minuuttia kerrallaan.
LEGO-mestarit ja aikataulu julkaistaan 1.2.2024.

Elävä LEGO-hahmo

Ilmielävä LEGO-hahmo ihastuttaa kävijöitä vierailuillaan tapahtuman aikana. Voit käydä tervehtimässä LEGO-hahmoa ja napata vaikka selfien hänen kainalossaan. LEGO-hahmo on tavattavissa noin 25 minuuttia kerrallaan.

LEGO-hahmon aikataulu julkaistaan 1.2.2024.

Punainen LEGO-rakentelu

Punaisten palikoiden LEGO-rakentelupisteellä on yli 200 000 punaista 2×4-kokoista LEGO-palikkaa, joista voit rakentaa mitä ikinä haluat. Valmiit LEGO-teokset voit laittaa esille muiden LEGO-fanien nähtäville.

LEGO-arkkitehtuurirakentelu

LEGO-arkkitehtuurirakentelu on tapahtumiemme uusin rakentelupiste! Suunnittele ja toteuta arkkitehtoniset utopiat yli 100 000 LEGO-palikan valikoimista. Haluatko sinä LEGO-arkkitehdiksi?

LEGO Minecraft -rakentelu

LEGO Minecraft -rakentelupisteellä voit jättää oman jälkesi LEGO Minecraft -maailmaan. Käytettävissä on yli 100 000 LEGO Minecraft -palikkaa.
Valmiit teokset voi liittää osaksi LEGO- Minecraft -maailmaa.

LEGO -kaupunkirakentelu

LEGO kaupunkirakentelupisteellä rakennetaan unelmien kaupunki! Rakenna pilvenpiirtäjä, mummonmökki, teatteri tai jotain ihan muuta yli 100 000 LEGO-palikan valikoimasta!
Valmiit rakennukset tuodaan osaksi tapahtuman aikana rakentuvaa LEGO-kaupunkia.

LEGO DUPLO -rakentelu

LEGO DUPLO -rakentelupiste on täynnä erilaisia DUPLO -rakennuspalikoita, jotka sopivat nuorimmille LEGO-rakentelijoille. Mukana on myös liikkuvia LEGO DUPLO -junia.

LEGO-myymälä

LEGO-myymälässä voit ostaa suosituimpia LEGO-sarjoja ja oheistuotteita. Erikoisuutena myös valtava määrä LEGO-irtopalikoita sekä oman LEGO-figuurin rakennuspiste.

 

#legotapahtuma
#legopiipoo
#piipoo

@legopiipoo

Liput ja aukioloajat

LIPUT MYYNNISSÄ AINOASTAAN:
Pii Poon verkkokauppa

Pysäköinti
Turun Messukeskuksen verkkokauppa

  • La 23.3. klo. 10-17
  • Su 24.3. klo. 10-16

1 päivä

14 € / henkilö
42 € / perhe

2 päivää

16 € / henkilö
48 € / perhe

Perhelippu sis. 2 aikuista + perheen lapset

EU:n vammaiskortilla avustaja ilmaiseksi

Alle 3-vuotiaat ilmaiseksi

23.03

24.03
2024

Osta liput